Noutăți

  • Gama noastră largă de garduri și bariere din plastic ponderate este durabilă, conforme reglementărilor în vigoare și ușor de transportat. Acoperim bariere de siguranță ponderate, bariere portabile, bariere modulare, bariere asamblate, bariere înalte și bariere scurte. De asemenea, avem soluții pentru a separa lucrătorii dumneavoastră de trafic, de public, de săpături profunde sau zone periculoase.

  • Elpex oferă o linie completă de produse care acoperă: pompe de apă, pompe de drenaj, pompe de nisip și nămol, pompe de reziduuri, pompe din oțel inoxidabil. Acestea sunt aplicabile în sistemele de drenare generală, construcții, situri industriale, tratarea apelor reziduale, îndepărtarea nămolurilor și așa mai departe.

  • La Elpex, principala noastră grijă este să oferim echipamente de calitate care să garanteze siguranța personalului implicat în șantiere, alături de servicii gândite în beneficiul tuturor pentru toate echipamentele furnizate, fie ele sprijiniri, obturatoare, pompe submersibile sau accesorii de șantier: vânzare și închiriere de echipamente, echipamente second-hand, servicii finanțare, servicii de buy-back.

  • Sistemele de bare modulare de rezistență, sunt proiectate pentru a fi utilizate ca suporturi transversale de contravântuire. Sistemul poate fi folosit și pentru a sprijini piloți de beton armat și grinzi de acoperire.

  • Sistemele noastre de sprijiniri împreună cu panourile sau palplanșele metalice sunt capabile să susțină orice tip de săpătură, indiferent de formă și adâncime!

  • Obturatoarele pneumatice sunt utilizate ca dopuri frontale atunci când se efectuează teste de acceptare a liniei cu aerul, fiind fabricate din cauciuc natural și sintetic, recomandate datorită abilităților bune de comprimare, întindere, etanșare și antiderapare. Mănușile de protecție împiedică tăieturile superficiale pe suprafața obturatorului, prulungind durata de viață a unui obturator.

  • Barierele din plastic și gardurile temporare sunt elemente cruciale ale siguranței amplasamentului. Descoperiți selecția largă de bariere de siguranță din plastic, concepute pentru a vă proteja personalul de muncă și publicul.

  • oncepute pentru performanțe excelente, consum redus de energie și întreținere ușoară, pompele submersibile Elpex pot servi unei game largi de aplicații pentru transportul de canalizare. Acestea sunt ideale pentru transferul rezidual, industrial, comercial, de canalizare industrială, stație de tratare a apelor reziduale, drenaj de șantier, etc.