Noutăți

  • Principalele beneficii ale sprijinirilor de maluri, șanțuri și excavații: permit muncitorilor să lucreze în deplină siguranță, extind durata de viață a șanțurilor și a excavațiilor, asigură eficiența lucrărilor în proiectele care folosesc excavații sau șanțuri, Se montează rapid și se transportă ușor.

  • Gardurile din plastic nu se deteriorează la soare sau ploaie, sunt ușor de transportat și îmbinat. Materialul din care sunt realizate, ușurința și practicitatea cu care sunt transportate și ridicate micșorează riscurile personalului.

  • ompele de ape murdare din seria Savvy sunt potrivite pentru o varietate de aplicații casnice, inclusiv drenajul subsolurilor și al garajelor, golirea piscinelor și a fântânilor, grădinăritului și diverselor procese de întreținere și curățenie.

  • Realizarea unor incinte de lucru în zone imersate și facilitarea excavațiilor adânci în spații limitate le realizăm cu ajutorul palplanșelor introduse în teren.

  • Mini-obturatoarele pneumatice gonflabile de etanșare se pot folosi, datorită mărimii lor, în conducte de racord casnic, în separatoare de ulei și de benzină, precum și în fața unro coturi de țeavă. Alimentarea cu aer comprimat se poate face prin intermediul unei pompe acționate manual sau cu piciorul, prin intermediul unui reductor de presiune cu butelie de aer comprimat, prin intermediul unei rețele staționare locale de aer comprimat, respectiv prin prelevarea aerului comprimat de la instalația pneumatică de frânare de unui autocamion.

  • Gama noastră largă de garduri și bariere din plastic ponderate este durabilă, conforme reglementărilor în vigoare și ușor de transportat. Acoperim bariere de siguranță ponderate, bariere portabile, bariere modulare, bariere asamblate, bariere înalte și bariere scurte. De asemenea, avem soluții pentru a separa lucrătorii dumneavoastră de trafic, de public, de săpături profunde sau zone periculoase.

  • Elpex oferă o linie completă de produse care acoperă: pompe de apă, pompe de drenaj, pompe de nisip și nămol, pompe de reziduuri, pompe din oțel inoxidabil. Acestea sunt aplicabile în sistemele de drenare generală, construcții, situri industriale, tratarea apelor reziduale, îndepărtarea nămolurilor și așa mai departe.

  • La Elpex, principala noastră grijă este să oferim echipamente de calitate care să garanteze siguranța personalului implicat în șantiere, alături de servicii gândite în beneficiul tuturor pentru toate echipamentele furnizate, fie ele sprijiniri, obturatoare, pompe submersibile sau accesorii de șantier: vânzare și închiriere de echipamente, echipamente second-hand, servicii finanțare, servicii de buy-back.