Noutăți

  • Dezvoltarea rapidă a segmentului de construcții și proiectele utilitare din ultimul deceniu a dus la necesitatea consolidării siguranței pe șantier prin diverse soluții de sprijiniri maluri, adaptate cerințelor specifice fiecărei lucrări în parte. Elpex vine constant cu soluții de sprijinire a malurilor, luând mereu în calcul tipul de lucrare efectuată, dimensiunile săpăturii și tipul solului în care se face săparea.

  • Conceput pentru operațiuni continue, performanțe excelente și întreținere ușoară, pompele din seria Tank au dovedit fiabilitatea și durabilitatea în domenii precum construcții, minerit, tuneluri, cariere, industrii și aplicații de închiriere.

    Caracteristici: intrare etanșă cablu; racord multidirecțional; protector de motor; decuplare superioară și design de carcasă dublă; motor submersibil; rulmenți cu bilă C3 și ax SS întărit; etanșări duble mecanice; protecție suplimentară pentru etanșări mecanice și ax; rotor de fier cromat; înveliș exterior durabil și filtru; lubrifiant alimentar.

  • Elpex oferă siguranța barierelor stradale, configurate conform șantierelor în lucru. Gardurile modulare nu se deteriorează la soare sau ploaie, sunt ușor de transportat și îmbinat. Materialul din care sunt realizate, ușurința și practicitatea cu care sunt transportate și ridicate micșorează riscurile personalului.

  • Produsele și materialele noastre de sprijiniri maluri sunt folosite ca protecție împotriva prăbușirii malurilor de săpături în lucrări de excavare și canalizare. Elpex Technology îți pune la dispoziție pentru vânzare și închiriere palplanșe și sisteme modulare pentru sprijiniri săpături. Toate produsele sunt conform normelor europene.

  • Elpex distribuie pompe submersibile ușoare dezvoltate și produse de o echipă de ingineri experimentați și bine pregătiți. Aptitudinile și disciplina tradițională binecunoscute în domeniul producției reflectă calitatea pompelor ușoare Elpex.

  • Avem pentru voi soluții pentru sprijinirea șanțurilor, soluții care oferă siguranță în lucrările executate la adâncime, precum și sisteme modulare pentru sprijinirea incintelor de palplanșe!

  • Potrivite pentru controlul traficului și controlul mulțimii; Scânduri disponibile la 1.5 m și 2 m; Stâlpi ponderați; Modulare pentru transport și manipulare ușoară; Piese individuale disponibile pentru vânzare; Scânduri reflectorizante (personalizabile); 100% reciclabile.

  • Obturatoarele se utilizează pentru blocarea temporară a conductelor de canalizare din orice material în vederea realizării intervențiilor pentru reparații, a testelor de etanșeitate sau a unei devieri. La Elpex găsești cele mai profesionale obturatoare pneumatice gonflabile, pentru orice tip de conductă!