Obturatoare pneumatice

Obturatoare Plugy și Plugsy

Acestea pot fi utilizate în toate tipurile de conducte. Gama de produse cuprinde obturatoare de dimensiune unică, utilizate pentru etanșarea țevilor cu un diametru, și obturatoare multi-dimensionale, caz în care poate fi utilizată o mufă pentru etanșarea conductelor de diferite diametre.
Obturatoarele de etanșare PLUGY sunt utilizate în țevile de canalizare pentru a opri fluxul sau ca obturatoare din spate când se efectuează un test de aer. În partea de cauciuc a obturatoarelor PLUGSY este instalată o țeavă din aluminiu filetată vulcanizată, care permite evacuarea canalelor prin obturator. Acestea sunt, de asemenea, utilizate ca dopuri frontale atunci când se efectuează teste de acceptare a liniei cu aerul.

Datorită construcției lor, obturatoarele pot fi ușor așezate în anumite unghiuri prin racorduri într-o conductă principală. Se garantează etanșeitatea sigură a ambelor conexiuni și a țevii principale.
Obturatoarele sunt utilizate pentru testarea etanșeității conductelor cu aer sau apă.
Sigiliile PLUGY și PLUGSY de până la 200 mm sunt echipate cu o supapă de umplere a pneului, care este vulcanizată în obturator. Un lanț fixat pe tija supapei și un mâner cu vârf piriform pentru o cărare și coborâre mai ușoară a unui obturator poate, de asemenea, ajuta la prevenirea alunecării acestuia de-a lungul vieții.
Obturatoarele de alte mărimi sunt echipate cu o supapă de alimentare, care este ușor de înlocuit cu o cuplare rapidă, dacă este necesar. Obturatoarele de alte mărimi sunt echipate cu o supapă de alimentare, care este ușor de înlocuit cu o cuplare rapidă,
dacă este necesar. Șuruburile cu capsă permit ridicarea și coborârea conectorilor atunci când este utilizată o linie de ridicare.

Obturatoare de mărimi multiple de tip pernă Plugy și Plugsy

Datorită construcției simple și a materialelor de înaltă calitate, aceste obturatoare sunt ușoare în timpul utilizării și depozitării. Cele mai mari obturatoare cu diametre de până la 2000 mm pot fi introduse printr-un canal standard de 600 x 600 mm.
Manipularea acestor obturatoare este rapidă și simplă atât în conductele rotunde, cât și în cele ovale sau eliptice. Acestea sigilează bine toate tipurile de materiale (beton, materiale plastice și fier). Un compus special de cauciuc este foarte rezistent la uzură și îmbătrânire. Un furtun flexibil de 2”, ușor de înlocuit, este construit într-un obturator cu bypass. Obturatoarele de acest tip sunt utilizate pentru blocarea fluxului de apă în conducte și sisteme de canalizare, precum și pentru încercările de etanșeitate la aer.

Toate obturatoarele sunt fabricate din cauciuc natural și sintetic, recomandate datorită abilităților bune de comprimare și antiderapare. Deoarece obturatoarele nu sunt întărite cu sfoară sau șnur, ele prezintă caracteristici excelente de întindere și etanșare. Sunt fabricate din materiale anticorozive.

DESCARCĂ BROȘURA