Pompe submersibile

Pompe de apă

Perseverența și dedicarea de a face produse de înaltă calitate și de a menține o etichetă puternică de lucru sunt simple imagini ale credinței și filozofiei după care ne ghidăm.

Elpex este specializat în furnizarea pompelor submersibile cu caracteristici de înaltă calitate în ceea ce privește dinamica fluidelor, îmbunătățirea eficienței motorului, cercetarea și dezvoltarea diferitelor aliaje metalice. Integrarea surselor din amonte și din aval a finalizat lanțul de fabricație pe care Elpex îl oferă cu mândrie clienților săi.
Orice produs livrat trece prin proceduri riguroase de calitate în care sistemul de management al calității este conform cu standardele globale.

Elpex oferă o linie completă de produse care acoperă pompe de deshidratare, pompe de canalizare, pompe de ape murdare și altele. Acestea sunt aplicabile în sistemele de drenare generală, construcții, situri industriale, tratarea apelor reziduale, îndepărtarea nămolurilor și așa mai departe.

Pompele noastre de apă (deshidratare) sunt proiectate pentru uz profesional în aplicații dure de deshidratare în construcții, în spații industriale și în mine. Cu un design compact, subțire și tehnologia patentată ACrS, aceste pompe portabile de apă, rezistente la uzură, oferă soluții economice. Suntem sursa de care veți avea vreodată nevoie pentru a vă face profitul real. Design robust, calitate reală. Concepute pentru performanțe excelente, consum redus de energie și întreținere ușoară, pompele submersibile Elpex pot servi unei game largi de aplicații pentru transportul de canalizare. Acestea sunt ideale pentru transferul rezidual, industrial, comercial, de canalizare industrială, stație de tratare a apelor reziduale, drenaj de șantier, etc.

Alte tipuri de pompe

• Pompe de nisip și nămol, pompe de drenaj, pompe tocătoare, pompe cu un singur canal, pompe Vortex, pompe Agitator, pompe de canalizare.

Folosind o gamă largă de aplicații pentru transportul deșeurilor și a nămolului, pompele de nisip și nămol Elpex sunt concepute pentru o durată lungă de folosință, un consum redus de energie, o performanță excelentă și o întreținere ușoară. Cu ajutorul tehnologiei noastre patentate ACrS Tech și a construcției robuste, aceste pompe de nămol rezistente la abraziune și coroziune oferă soluții economice pentru transportul dificil nisipos și de reziduri.

Elpex distribuie pompe submersibile dezvoltate și produse de o echipă de ingineri experimentați și bine pregătiți, având o experiență de lungă durată, maturi în proiectarea pompelor. Aptitudinile și disciplina tradițională binecunoscute în domeniul producției reflectă calitatea pompelor Elpex.

Elpex oferă servicii cum ar fi distribuirea pompelor submersibile și să dezvolte proiecte pentru aplicații diferite și să coopereze cu clienții pe termen lung pentru cererea de personalizare. Astfel, Elpex Technology nu se va opri să urmărească excelența tehnologiei submersibile și a calității pompelor, asigurând tot ce este mai bun partenerilor și clienților noștrii.

DESCARCĂ BROȘURA